Fertilup Ambasador

POSTANI FERTILUP AMBASADOR

Biti starš je ena izmed najlepših vlog v našem življenju. Poslanstvo FertilUp-a je že od samega začetka na naraven način pomagati k čim hitrejši in zdravi zanositvi. Če tudi vas zanima tematika zanositve in neplodnosti in v svojih medijih objavljate tovrstno tematiko, vas vabimo, da postanete FertilUp Ambasador.

KOT FERTILUP AMBASADOR BOSTE:
 Prvi izvedeli za novosti
- Imeli dostop do posebnih spletnih akcij
- Nagrajeni za širjenje informacij o FertilUp-u; prejeli boste unikatno povezavo, katero lahko posredujete prijateljem, jo objavite   na socialnih omrežjih ali svoji spletni strani/blogu. Za vsak nakup preko vaše unikatne povezave boste nagrajeni. KAKO DELUJE SISTEM NAGRAJEVANJA?
Po registraciji boste prejeli unikatno povezavo na spletno stran FertilUp, ki jo objavite na socialnih omrežjih ali svoji spletni strani/blogu. Prav tako boste lahko izbrali že pripravljenje pasice, opremljene z vašo unikatno povezavo. Za vsakega, ki bo preko vaše povezave obiskal spletno stran FertilUp in opravil nakup, boste prejeli 15% vrednosti nakupa (brez vštetega DDVja). Celoten promet lahko spremljate enostavno in pregledno po prijavi z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ga izberete ob registraciji.Vse pravice so pridržane © 2012 - 2020 Sign in
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?