Vsa naročila še naprej pošiljamo nemoteno. Ostanite zdravi

Mnenja strank

TANJA LUKANC
mag. farm., Lekarna Žužemberk
Imamo službo, stanovanje in sedaj želimo še otroka. Pa ne gre. Meseci, včasih leta kar bežijo in še vedno nič.
 
Koliko je parov, ki ne morejo imeti otrok, ko si to želijo? Po nekaterih raziskavah je neploden že vsak šesti par.
 
Pri težavah z zanositvijo si lahko pomagamo tudi sami, in sicer s kapsulami FertilUp, ki vsebujejo vsa potrebna hranila. Z jemanjem FertilUp prehranskega dopolnila telo pridobi vse nujne vitamine, minerale in antioksidante.
 
Poznane so številne raziskave, ki poudarjajo pomen nekaterih hranil, prav tako je poznan tudi njihov pomemben učinek na moško in žensko plodnost. Sestavine prehranskih dopolnil imajo lahko poglaviten vpliv na samo plodnost oziroma na vdrževanje hormonskega ravnovesja. Pri tem ne smemo pozabiti tudi na pomen splošnega zdravja obeh partnerjev, kar je prav tako pomembno pri zanositvi.
 
Ker se tudi v lekarni Žužemberk zavedamo, da je za uspešno zanositev izrednega pomena jemanje skrbno izbranih prehranskih dopolnil, ki pri ženskah vplivajo na izboljšanje splošnega stanja organizma, pri moških pa vplivajo na splošno "zdravje" spermijev, je FertilUp vedno prava izbira.
S.
42 let
Po dveh letih truda, dveh splavih, posvetovanju s strokovnjaki in mnogih analizah sva s partnerjem izvedela, da bova lahko zanosila le z umetno oploditvijo. Razloga sta bila moja starost (41 let) in slabi izvidi hormonskih testov. Konec leta 2015 sem na spletu našla vaš izdelek in glede na pozitivna mnenja sem se odločila za nakup FertilUpa zame in za mojega partnerja. Po treh mesecih jemanja sem se počutila boljše, imela sem več energije in bila sem manj utrujena. Na najino presenečenje je nov pregled pokazal, da so bile sedaj hormonske vrednosti optimalne; FSH in LH sta bila uravnotežena (vrednost FSH je padla iz 17 oz. 13,5 na 8,5!), tako da so bili pogoji za naravno zanositev izpolnjeni. Prav tako se je izboljšal spermiogram pri mojem partnerju. Z jemanjem sva nadaljevala še dva meseca in julija 2016 sva izvedela, da sva noseča pri mojih dopolnjenih 42-ih letih. Nosečnost je potekala brez težav in 29. marca se nama je rodila hčerka Ema. Iskreno bi se vam rada zahvalila za ta naravni izdelek, ki nama je omogočil najin mali čudež!
TINA
34 let

Stara sem 34 let in želimo si tretjega otroka; vse to se vleče že 2 leti. Po enem letu sem začela ugotavljati spremembe na telesu, vendar sem krivila hiter tempo, stres.. Cikluse imam redne na 28 dni, vendar šibke krvavitve. Fertiup jemljem 14 dni in imela sem bombastično ovulacijo, tako da pričakujem vsaj močno menstruacijo če ne kaj več. Res priporočam vsem, ki rabijo vzpodbudo za reprodukcijo, saj res deluje. Ima pa tudi velik psihičen pomen, ker če v nekaj verjameš in ti da rezultate si tudi bolj veder, vesel ter notranje umirjen.

N.
Z možem sva že obupala, ko sva odkrila FERTILUP. Po nekaj mesečnem jemanju le tega, nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega sončka.
D.A.
S partnerjem sva poskušala zanositi slabi 2 leti. Imela sem neredno menstruacijo, ugotovljen Sy. PCO in opravila HSG. HSG je bil OK. Ker sem bila skoraj že obupana sem na internetu zasledila prehransko dopolnilo Fertilup. Jemala sem ga 3 zaporednemesece in tudi partner se je odločil, da bo poskusil saj izvidi spermiograma niso bili bleščeči. Ginekologinja mi je predpisala tablete Clomifen 50 mgza spodbujanje ovulacije. Že po prvem jemanju tablet od 5-10 dne ciklusa se mi jekončno pokazal plusek in decembra bova postala ponosna,srečna starša. Priporočam vsem, da poskusite Fertilup, saj namaje očitno nekaj pripomogel. Pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom, za druge ki pa si želite postati starši pa drživa pesti in ne obupat !
PETER
Po dveh mesecih jemanja FertilUp-a za moške se je koncentracija semenčic povečala iz 18 na 54 milijonov, močno pa se je izboljšala tudi morfologija. Očitno deluje! Peter 
JAKA IN PETRA

Januarja so nama ugotovili sekundarno neplodnost zaradi moške neplodnosti. Možu so priporočali jemati CoQ10, Vitamin E, Vitamin C in Cink - vse to sva našla v FertilUp naravni mešanici. Poleg tega je moral zmanjšati kavice in nič več savne ter toplih bazenov.Čez 3 mesece sva odšla na privat spermiogram in bila navdušena. Njegovo število spermijev se je povečalo iz 15 milijonov na 112 milijonov in morfologija iz 13% na  26%. To precej izboljša najine možnosti za zanositev z IVF v naslednjem krogu, če ne bo že prej.

MITJA IN JANJA

Za nama sta že dva neuspela poskusa IVFja in 4 leta poskušanja in čakanja. Probala sva že vse mogoče, vendar brez uspeha. Z jemanjem FertilUp-a sva začela v začetku aprila in junija izvedela novico, ki sva jo čakala vse do sedaj!  Prvič dve črtici na testu! Sedaj sva v 6. tednu nosečnosti. Težko rečeva, da je pomagal ravno FertilUp, vseeno pa se je očitno nekaj spremenilo. Nama je uspelo!:)  

VALERIJA
27 let

Z jemanjem sem začela 2 meseca nazaj. Imela sem neredno menstruacijo in predolge cikle in me je že kar malo skrbelo, zato sem poskusila še s Fertilupom. Menstruacija je sedaj dosti bolj redna in tudi počutim se boljše, tako da upam, da ne bova čakala predolgo. 

ALJAž IN NINA

Ko sva se odločila za naslednji korak v najinem življenju otroka, je bilo sprva težko, saj sva bila oba stara blizu 40-ih. Po nekaj mesecih neuspešnega poiskušanja sva bila že skoraj na tem, da probava z umetno oploditvijo. Na internetu sva ob brskanju o plodnosti, nosečnosti,… zasledila Vaš prozvod. Ker je imel veliko pozitivnih pričanj po forumih sva se odločila da preiskusiva še to možnosti. Fertilup sva jemala redno skoraj 4 mesece. Menstruacija se mi je uredila, tudi količina sperme se je očitno povečala. Po štirih mesecih sem zanosila. Nosečnost je potekala b.p. in sedaj sva zelo ponosna na najino hčerkico edinko Milo.

MATEJ IN TINA

Po nekaj mesecih neuspešnih poiskusov zanositve, sva se oglasila pri osebnem zdravniku. Noben izmed naju ni imel posebnih zdravstvenih težav zato nama je zdravnik kot opcijo za povečanje verjetnosti zanositve priporočil Fertilup.  Fertilup sva redno uporabljala približno 2 meseca… in ko sva že skoraj obupala nad vsem, se je zgodil »čudež«,… najin Enej. Vsekakor pozitivna izkušnja in pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom.

MIHA

Fertilup verjetno ne dela čudežev, vsekakor pa izboljša naše možnosti in pospeši zanositev. Nama je pomagal in ga priporočam vsem, ki si želite dobiti otroka.

MARJAN
30 let

S partnerko sva poskušala zanositi dobri 2 leti in šla tudi na ivf. Razočaranje je bilo veliko Zdravnica nama je svetovala vitamine in antioksidante, zato sva se odločila za FertilUp in da poskusiva še enkrat po naravni poti. Po 3 mesecih me je žena presenetila z dobro novico in oba sva zelo vesela, da nama je uspelo! Vredno poskusit…

M.R.
28 let

Jeee, končno plusek!!!:) Priporočam!!  

MIHA IN PATRICIJA

Moja žena je imela PCOS, jaz pa nizko število spermijev. Skratka nemogoča kombinacija. Po treh letih poskušanja in obiskovanja zdravnikov, po treh IVF, sva se odločila stvari vzeti nazaj v svoje roke. Iskala sva naravna zdravila, ki bi namam pomagala odpraviti vzroke najinih težav. Bila sva navdušena, ko sva zasledila FertilUp, saj namesto deseih vitaminov vzameš le dve tableti na dan. Po 4 mesecih se je žena začela čudno počutiti.. naredila sva test. Nemogoče je mogoče! Mogoče je bil FertilUp, mogoče sva se samo malo sprostila od vsega. Delovalo je! Še ginekologinja ni mogla verjet ;).

EVA
37 let

Več mesecev sem imela neredno menstruacijo. Z jemanjem FertilUp se je moj cikel uredil in spet imam ovulacijo. Sedaj čakava ;)«  

ROMAN

»Po samo dveh mesecih jemanja  FertilUp  se je rezultat mojega spermiograma močno izboljšal. Število mojih spermijev se je povečalo za trikrat ( iz 17 mio na 64 mio). Absolutno ga priporočam….« 

TILEN
31 let

Nisem si mislil, da je kaj narobe z mano, po prvem testu sperme pa sem bil z rezultati negativno presenečen. Opustil sem kajenje in poskusil še s FertilUp-om. Prejšnji mesec sem imel ponovno test in količina se je povečala za več kot 100%. 

PETRA
29 let

S fantom sva se trudila zanositi dobro leto, vendar žal brez uspeha. Začela sva iskati nove možnosti, saj še nisva želela obupati nad naravno zanositvijo. Na spletu sva našla FertilUp in najprej razen malo boljšega počutja ni bilo kakšnih sprememb, konec maja pa me je presenetil plusek Res noro dober občutek! 

DOMINIKA IN ANžE

Najino življanje je bilo zelo stresno. Obadva sva imela težko službo, zelo malo prostega časa, hkrati pa je Anže pokadil skoraj dve škatlici cigaretov dnevno. Bila sva že 4 leta poročena in logični naslednji korak je bil otrok. Otroka sva si želela neizmerno, hkrati pa je tudi okolica že malo pritiskala na naju. Vendar tako kot vse stvari, ki si jih zelo želiš… ne dobiš jih preveč na lahko. Poiskušala sva skoraj 2 leti, vmes sem prenehal tudi kaditi, obadva sva začela dnevno teči, poleg tega pa sva začela kozumirati mešanico vitaminov Fertilup. Fertilup nedvomno deluje. Količina spreme se je povečala. Menstrulani ciklus se je uravnal….

Vse pravice so pridržane © 2012 - 2020 Sign in
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Fertilup.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. (več)