zapri Na spletnih straneh Fertilup.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. (več)
FertilUp® skrbi za vašo plodnost že od leta 2012. Najvišja nemška kakovost. 

Mnenja strank

TANJA LUKANC
mag. farm., Lekarna Žužemberk
"Imamo službo, stanovanje in sedaj želimo še otroka. Pa ne gre. Meseci, včasih leta kar bežijo in še vedno nič.
 
Koliko je parov, ki ne morejo imeti otrok, ko si to želijo? Po nekaterih raziskavah je neploden že vsak šesti par.
 
Pri težavah z zanositvijo si lahko pomagamo tudi sami, in sicer s kapsulami FertilUp, ki vsebujejo vsa potrebna hranila. Z jemanjem FertilUp prehranskega dopolnila telo pridobi vse nujne vitamine, minerale in antioksidante.
 
Poznane so številne raziskave, ki poudarjajo pomen nekaterih hranil, prav tako je poznan tudi njihov pomemben učinek na moško in žensko plodnost. Sestavine prehranskih dopolnil imajo lahko poglaviten vpliv na samo plodnost oziroma na vdrževanje hormonskega ravnovesja. Pri tem ne smemo pozabiti tudi na pomen splošnega zdravja obeh partnerjev, kar je prav tako pomembno pri zanositvi.
 
Ker se tudi v lekarni Žužemberk zavedamo, da je za uspešno zanositev izrednega pomena jemanje skrbno izbranih prehranskih dopolnil, ki pri ženskah vplivajo na izboljšanje splošnega stanja organizma, pri moških pa vplivajo na splošno "zdravje" spermijev, je FertilUp vedno prava izbira."
C.
"Pozdravljeni! Najlepša hvala za odlične tablete! Svojega malega ljubčka drživa v naročju že več kot 5 mesecev. Zahvaljujoč vaši pomoči! Po skoraj 3 letih čakanja, obiskih klinik za neplodnost, milijon pregledih, urah iskanja po Googlu...dokler mi ni prijateljica svetovala Fertilup. Po 6-ih mesecih sva naravno zanosila. Najlepša hvala in lep pozdrav."
ANA
"Moj ginekolog ni bil prepričan, če lahko v najinem primeru Fertilup pomaga. A sva se kljub temu odločila, da je dovolj čakanja in naročila trimesečni paket. Trenutno sem v v četrtem mesecu nosečnosti. Ne vem, ali je to čudež ali je FertilUp pomagal. Zelo sva vesela in se veselim najinega malega sončka. Najin nasvet  bi bil.. zakaj pa ne poskusiti... izgubiti nimate ničesar, lahko pa ogromno pridobiš. Pogumno naprej in veliko sreče vsem!!"
S.
42 let
"Po dveh letih truda, dveh splavih, posvetovanju s strokovnjaki in mnogih analizah sva s partnerjem izvedela, da bova lahko zanosila le z umetno oploditvijo. Razloga sta bila moja starost (41 let) in slabi izvidi hormonskih testov. Konec leta 2015 sem na spletu našla vaš izdelek in glede na pozitivna mnenja sem se odločila za nakup FertilUpa zame in za mojega partnerja. Po treh mesecih jemanja sem se počutila boljše, imela sem več energije in bila sem manj utrujena. Na najino presenečenje je nov pregled pokazal, da so bile sedaj hormonske vrednosti optimalne; FSH in LH sta bila uravnotežena (vrednost FSH je padla iz 17 oz. 13,5 na 8,5!), tako da so bili pogoji za naravno zanositev izpolnjeni. Prav tako se je izboljšal spermiogram pri mojem partnerju. Z jemanjem sva nadaljevala še dva meseca in julija 2016 sva izvedela, da sva noseča pri mojih dopolnjenih 42-ih letih. Nosečnost je potekala brez težav in 29. marca se nama je rodila hčerka Ema. Iskreno bi se vam rada zahvalila za ta naravni izdelek, ki nama je omogočil najin mali čudež!"
N.
"Z možem sva že skoraj obupala nad naravno zanositvijo, ko sva odkrila FERTILUP. Po nekaj mesečnem jemanju le tega, nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega prvega otročka. Definitivno priporočam."
D.A.
"S partnerjem sva poskušala zanositi slabi 2 leti. Imela sem neredno menstruacijo, ugotovljen Sy. PCO in opravila HSG. HSG je bil OK. Ko sva že skoraj obupala, sem na internetu zasledila prehransko dopolnilo Fertilup. Jemala sem ga 3 zaporedne mesece in tudi partner se je odločil, da bo poskusil-  saj tudi izvidi spermiograma niso bili bleščeči. Skoraj sva porabila že cel paket, ko se nama je končno pokazal plusek in decembra bova postala ponosna, srečna starša. Priporočam ga vsem, ki imate težave z zanositvijo.  Nama je lepo pomagal. Pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom."
PETER
"Po dveh mesecih jemanja FertilUp-a za moške se je koncentracija semenčic povečala iz 18 na 54 milijonov, močno pa se je izboljšala tudi morfologija. Očitno deluje!" Peter 


FERTILUP


JAKA IN PETRA

"Januarja so nama ugotovili sekundarno neplodnost zaradi moške neplodnosti. Možu so priporočali jemati CoQ10, vitamin E, vitamin C in cink - vse to sva našla v FertilUp naravni mešanici. Poleg tega je moral zmanjšati kavice in nič več savne ter toplih bazenov. Čez 3 mesece sva odšla na privat spermiogram in bila navdušena. Njegovo število spermijev se je povečalo iz 15 milijonov na 112 milijonov in morfologija iz 13% na  26%. To precej izboljša najine možnosti za zanositev z IVF v naslednjem krogu, če ne bo že prej."

MITJA IN JANJA

"Za nama sta že dva neuspela poskusa IVFja in 4 leta poskušanja in čakanja. Probala sva že vse mogoče, vendar brez uspeha. Z jemanjem FertilUp-a sva začela v začetku aprila in junija izvedela novico, ki sva jo čakala vse do sedaj!  Prvič dve črtici na testu! Sedaj sva v 6. tednu nosečnosti. Težko rečeva, da je pomagal ravno FertilUp, vseeno pa se je očitno nekaj spremenilo. Nama je uspelo!:)"

VALERIJA
27 let

"Z jemanjem sem začela 2 meseca nazaj. Imela sem neredno menstruacijo in predolge cikle in me je že kar malo skrbelo, zato sem poskusila še s Fertilupom. Menstruacija je sedaj dosti bolj redna in tudi počutim se boljše, tako da upam, da ne bova čakala predolgo."

ALJAž IN NINA

"Ko sva se odločila, da si želiva otroka sva bila že oba stara blizu 40-ih in vedela sva, da ne bo lahko. Po nekaj mesecih neuspešnega poskušanja sva že razmišljala o umetni oploditvi. Na internetu sva ob brskanju o plodnosti, nosečnosti,… zasledila Vaš prozvod. Ker je imel veliko pozitivnih mnenj tudi po forumih, sva se odločila da preiskusiva še to možnosti. Fertilup sva jemala redno skoraj 4 mesece. Menstruacija se mi je uredila, tudi količina sperme se je očitno povečala. Po štirih mesecih sem zanosila. Nosečnost je potekala b.p. in sedaj sva zelo ponosna na najino hčerkico edinko Milo."

MATEJ IN TINA

"Po nekaj mesecih neuspešnih poskusov zanositve, sva se oglasila pri ginekologu. Noben izmed naju ni imel posebnih zdravstvenih težav, zato nama je zdravnik kot opcijo za povečanje možnosti zanositve priporočil Fertilup.  Fertilup sva oba redno uporabljala približno 2 meseca… ko se je zgodil najin »čudež«… najin Enej. Vsekakor pozitivna izkušnja in pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom."

MIHA

"Fertilup verjetno ne dela čudežev, vsekakor pa izboljša možnosti in pospeši zanositev. Nama je pomagal in ga priporočam vsem, ki si želite dobiti otroka."

MARJAN
30 let

"S partnerko sva poskušala zanositi skoraj 3 leta in imela tudi 2 neuspešna postopka IVF. Razočaranje je bilo veliko. Zdravnica nama je svetovala naj uživava več vitaminov in antioksidantov, zato sva se odločila za FertilUp. Ker je bil celoten postopek umetne oploditve za ženo kar zahteven sva se odločila, da poskusiva spet po  naravni poti. Po 3 mesecih me je žena presenetila z dobro novico in oba sva zelo vesela, da nama je uspelo! Vredno poskusit…"

MIHA IN PATRICIJA

"Moja žena je imela PCOS, jaz pa nizko število spermijev. Skratka nemogoča kombinacija. Po treh letih poskušanja in obiskovanja zdravnikov, po treh IVF, sva se odločila stvari narediti malo premora. Iskala sva naravna zdravila, ki bi nama pomagala odpraviti vzroke najinih težav. Bila sva navdušena, ko sva zasledila FertilUp. Po 4 mesecih se je žena začela čudno počutiti.. naredila sva test. Nemogoče je mogoče! Mogoče je bil FertilUp, mogoče sva se samo malo sprostila od vsega. Delovalo je! Še ginekologinja ni mogla verjet."

EVA
37 let

"Več mesecev sem imela neredno menstruacijo. Z jemanjem FertilUp se je moj cikel uredil in spet imam ovulacijo. Sedaj čakava na plusek. «  

TILEN
31 let

"Nisem si mislil, da je kaj narobe z mano, po prvem testu sperme pa sem bil z rezultati negativno presenečen. Opustil sem kajenje in poskusil še s FertilUp-om. Prejšnji mesec sem imel ponovno test in količina se je povečala za več kot 100%.  Nisva še zanosila, a tokrat imava vsaj možnost."

PETRA
29 let

"S fantom sva se trudila zanositi dobro leto po poroki, vendar žal brez uspeha. Začela sva iskati nove možnosti, saj nisva želela samo čakati. V lekarni sva našla Fertilup in najprej razen malo boljšega počutja ni bilo kakšnih sprememb, konec maja pa me je presenetil plusek. Res noro dober občutek!"

DOMINIKA IN ANžE

"Najino življanje je bilo zelo stresno. Oba imava naporno službo in zelo malo prostega časa. Bila sva že 4 leta poročena in logičen naslednji korak je bil otrok. Otroka sva si želela neizmerno, hkrati pa je tudi okolica že malo pritiskala na naju. Vendar tako kot vse stvari, ki si jih zelo želiš… ne dobiš jih preveč na lahko. Poskušala sva skoraj 2 leti, vmes je mož prenehal tudi kaditi, oba sva začela več športati in začela kozumirati mešanico vitaminov Fertilup. Fertilup nedvomno deluje. Količina semenčič se je povečala. Menstrulani ciklus se je uravnal in občutek imam, da sva na pravi poti. Upam, da kmalu tudi zanosiva"

Vse pravice so pridržane © 2012 - 2022 Sign in
Izdelava: MMstudio