Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €

FertilUp za ženske

60 kapsul | 30 dni
rating
Prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije folne kisline, vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6) ter vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice (jod).

 • 20 visokokavostnih sestavin
 • Priporočeno ženskam za ureditev hormonskega ravnovesja
 • Znanstveno dokazano delovanje na žensko plodnost
 • Na voljo tudi v lekarnah
 • Brez stranskih učinkov
1x FertilUp za ženske (30 dni)
 
32,95€
30,95€
Hitra, diskretna in brezplačna dostava pri nakupu nad 49 EUR.  
Payments
Si vedela, da lahko zanosiš le med plodnimi dnevi oz. v plodnem oknu, ki šteje največ 5 dni?


Urejeno hormonsko ravnovesje je ključno za uspešno zanositev, saj vpliva na urejen mesečni cikel in na redno ovulacijo, ki je osnova za določitev plodnih dni in planiranje spolnih odnosov. 

Na urejeno ravnovesje hormonov lahko vplivamo  tudi z izbranimi vitamini in minerali, ki imajo dokazano vpliv na plodnost ter uravnavanje delovanja hormonov. Pomembno vlogo ima tudi zdrav način življenja in splošno zdravje.
Poskrbi za svojo plodnost že danes.


FertilUp® za ženske je sestavljen iz kombinacije folne kisline ter vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, uravnavanju delovanja hormonov ter vlogo pri normalnem delovanju ščitnice.


Priporočamo ga ženskam, ki želijo:


Imeti redno ovulacijo

Urejen
cikel


Zanositi po
30-em letu


Pripraviti organizem
na zanositev


 


Hormonsko ravnovesje in urejen cikel sta osnovi za žensko plodnost.


Hormonsko ravnovesje poskrbi za tvoj reden mesečni cikel, za zdravo jajčece, ki se sprosti v ovulaciji in za splošno zdravje.

Hiter in nezdrav življenjski stil, starost ženske, prehrana ter stres vplivajo na naše zdravje ter počutje. Splošno zdravje in hormonsko ravnovesje sta povezana in vplivata na plodnost.

Številne študije so dokazale, da lahko z uživanjem izbranih vitaminom in mineralov ter z zdravim načinom življenja vplivamo na plodnost ter na delovanje hormonov.


Prikaži več
 


 6 razlogov, zakaj izbrati FertilUp za ženske

Narave sestavine in telesu prijazno delovanje.


Naravne sestavine, ki so prijazne do organizma in brez stranskih učinkov. Brez umetnih hormonov. Brez laktoze in GSO. Brez glutena. Primerno za vegeterijance.Skrbno izbrane sestavine z dokazanim delovanjem na plodnost.


FertilUp za ženske vsebuje sestavine z dokazanim delovanjem na hormonsko ravnovesje in žensko plodnost. Vse sestavine so skrbno izbrane z namenom, da nudijo podporo ženskemu organizmu pri načrtovanju zanositve ter pri težavah z neplodnostjo.Najboljše stvari so enostavne


Le 2 kapsuli dnevno za vnos vseh potrebnih vitaminov in mineralov za podporo telesu v času načrtovanja nosečnosti in dobremu počutju. FertilUp za ženske vsebuje tudi folno kislino (400 mcg), tako da dodatno jemanje folne kisline ni potrebno.Urejen cikel z ovulacijo je osnova za zanositev.


FertilUp za ženske vsebuje tudi vitamin B6, ki skrbi za uravnavanje delovanja hormonov in vpliva na hormonsko ravnovesje, ki je nujno za reden mesečni cikel. Le takšen cikel v ovulaciji sprosti jajčece, ki se lahko oplodi.Pomembno je splošno zdravje.


Plodnost odraža tudi tvoje splošno zdravje. FertilUp za ženske vsebuje skrbno izbrane vitamine in minerale, ki vplivajo na boljše počutje, krepijo tvoj imunski sistem ter ščitijo pred oksidativnem stresom.Zadovoljstvo naših kupcev.


FertilUp za ženske je na voljo že od leta 2012 in prisoten v 19 evropskih državah. Ponosni smo, da smo v tem času pomagali spisati mnogo čudovitih zgodb!Izberi želeni paket • FertilUp za moške + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • Fertilup za oba
  FertilUp za moške & FertilUp za ženske
  rating
  65,90€  58,65€
  Naroči
 • FertilUp za ženske + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za moške + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za ženske + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
Slide right
Slide left


Kakovost in vaše zadovoljstvo sta nam pomembna. 


 FertilUp za ženske vsebuje sestavine najvišje kakovosti.
Proizveden je v Nemčiji v skladu z najvišjimi standardi kakovosti (ISO 9001, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024) ter kontrolirani z notranjo in zunanjo revizijo. 

Hvala, ker nam zaupate že od leta 2012.Skrbno izbrane sestavine
Cink


ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju ter ima vlogo pri delitvi celic.


Folna kislina


prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter k delovanju imunskega sistema.


Vitamin C


ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti.


Vitamin B6


ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov in delovanju imunskega sistema.

Vsebnost v dnevnem odmerku
% PDV*
Vitamin A1200 μg150 %
Vitamin C80 mg100 %
Vitamin D310 μg200 %
Vitamin E30 mg250 %
Vitamin B1
1,5 mg136 %
Vitamin B21,7 mg121 %
Vitamin B3
20 mg125 %
Vitamin B62 mg143 %
Folna kislina
400 μg200 %
Vitamin B129 μg360 %
Pantotenska kislina10 mg167 %
Železo18 mg129 %
Jod150 μg100 %
Magnezij
320 mg85 %
Cink15 mg100 %
Selen70 μg127 %
Baker
2 mg200 %
Vsebuje tudi**:

Izvleček cveta črne detelje (Trifolium pratense) 80 mg (6,4 mg izoflavonov), p-aminobenzojeva kislina (PABA) 60 mg, izvleček korena sibirskega ginsenga (Eleutherococcussenticosus) 86 mg.
* % PDV: priporočen dnevni vnos
** ni PDV vrednosti

Sestavine v padajočem vrstnem redu: Magnezij, vitamin C, izvleček korena sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus), ekstrakt cveta črne detelje, p-aminobenzojeva kislina (PABA), vitamin E, vitamin B3, železo, cink, pantotenska kislina, baker, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin A, folat, jod, selen, vitamin D3, vitamin B12, celuloza (mikrokristalin), silicijev dioksid in magnezijev stearat (sredstvi proti sprijemanju).

Dnevni odmerek: 2 kapsuli
Število dnevnih odmerkov v embalaži: 30
Skupaj ustvarjamo čudovite zgodbe.
 • Spol z
  rating
  "Pozdravljeni! Rada bi vam povedala, da sva s pomočjo Fertilup zanosila. In res vam hvala iz dna srca. Zame ste najboljši." 
  Martina
 • Spol z
  rating
  "Fertilup sem naročila po spletu in moram pohvalit zelo hitro odzivnost in informacije, ki sem jih dobila. Res se potrudijo."
  Jana
 • Spol z
  rating
  "Meni je zelo lepo uravnal cikel in hormone. Kapsule nimajo okusa in tudi velikosti je ok!"
  Suzana
 • Spol z
  rating
  "FertilUp sem odkrila po 3 letih spopadanja z neplodnostjo. Všeč mi je, da so notri vsi potrebni vitamini za plodnost. Tako je veliko lažje, kot če imaš več stvari in potem ugibaš, kakšni so odmerki in če jemlješ prave stvari. Tudi cenovno je FertillUp ugodnejši kot če kupuješ vsak vitamin posebej. Postali so del moje rutine in upam, da nama kmalu uspe. Hvala FertilUP za vašo podporo."
  Anonimna
 • Spol z
  rating
  "Po dveh letih truda, dveh splavih, posvetovanju s strokovnjaki in mnogih analizah sva s partnerjem izvedela, da bova lahko zanosila le z umetno oploditvijo. Razloga sta bila moja starost (41 let) in slabi izvidi hormonskih testov. Konec leta 2015 sem na spletu našla vaš izdelek in glede na pozitivna mnenja sem se odločila za nakup FertilUpa zame in za mojega partnerja. Po treh mesecih jemanja sem se počutila boljše, imela sem več energije in bila sem manj utrujena. Na najino presenečenje je nov pregled pokazal, da so bile sedaj hormonske vrednosti optimalne; FSH in LH sta bila uravnotežena (vrednost FSH je padla iz 17 oz. 13,5 na 8,5!), tako da so bili pogoji za naravno zanositev izpolnjeni. Prav tako se je izboljšal spermiogram pri mojem partnerju. Z jemanjem sva nadaljevala še dva meseca in julija 2016 sva izvedela, da sva noseča pri mojih dopolnjenih 42-ih letih. Nosečnost je potekala brez težav in 29. marca se nama je rodila hčerka Ema. Iskreno bi se vam rada zahvalila za ta naravni izdelek, ki nama je omogočil najin mali čudež!"
  Sanja
 • Spol z
  rating
  "Pozdravljeni! Najlepša hvala za odlične tablete! Svojega malega ljubčka drživa v naročju že več kot 5 mesecev. Zahvaljujoč vaši pomoči! Po skoraj 3 letih čakanja, obiskih klinik za neplodnost, milijon pregledih, urah iskanja po Googlu...dokler mi ni prijateljica svetovala Fertilup. Po 6-ih mesecih sva naravno zanosila. Najlepša hvala in lep pozdrav."
  C.
 • Spol z
  rating
  "Moj ginekolog ni bil prepričan, če lahko v najinem primeru Fertilup pomaga. A sva se kljub temu odločila, da je dovolj čakanja in naročila trimesečni paket. Trenutno sem v v četrtem mesecu nosečnosti. Ne vem, ali je to čudež ali je FertilUp pomagal. Zelo sva vesela in se veselim najinega malega sončka. Najin nasvet  bi bil.. zakaj pa ne poskusiti... izgubiti nimate ničesar, lahko pa ogromno pridobiš. Pogumno naprej!"
  Ana
 • Spol z
  rating
  "Več mesecev sem imela neredno menstruacijo. Z jemanjem FertilUp se je moj cikel uredil in sedaj imam redno ovulacijo in cikel. Upava, da nama bo sedaj uspelo."
  Eva
 • Spol z
  rating
  "Z možem sva že skoraj obupala nad naravno zanositvijo, ko sva odkrila Fertilup. Po nekaj mesečnem jemanju nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega prvega otročka. Definitivno priporočam."
  N.
 • Spol z
  rating
  "Z jemanjem sem začela 2 meseca nazaj. Imela sem neredno menstruacijo in predolge cikle in me je že kar malo skrbelo, zato sem poskusila še s Fertilupom. Menstruacija je sedaj dosti bolj redna in tudi počutim se boljše, tako da upam, da ne bova čakala predolgo."
  Valerija
 • Spol z
  rating
  "S fantom sva se trudila zanositi že skoraj dobro leto, vendar žal brez uspeha. Ker na kliniki za plodnost vse poteka zalo počasi, sva rekla, da bova poskusila še FertilUP. Da ne bova samo čakala in se živcirala. V lekarni sva našla Fertilup in najprej razen malo boljšega počutja ni bilo kakšnih sprememb, konec maja pa me je presenetil plusek. Res noro lep občutek!"
  Anja K.
 • Spol z
  rating
  "Glede na to, da sem imela že dalj časa neurejeno menstruacijo, sem se za FertilUp odločila po priporočilu ginekologinje. Najprej ni bilo kakšnih večjih sprememb, po dobrih dveh mesecih pa opažam, da je cikel dosti bolj reden. Priporočam."
  Petra
Slide left
Slide right
Študije in vpliv na žensko plodnost


Zaupaj sestavinam z dokazanim delovanjem na žensko
plodnost, uravnavanje delovanja hormonov ter normalnem delovanju ščitnice.Rezultati študije, ki se je osredotočala na povezavo cinka36, omega-3 maščob22 ter vitaminov D15 in B10 na žensko plodnost, je pokazala, da so ženske z večjim vnosom omenjenih sestavin lažje zanosile.

FertilUp za ženske vsebuje vse naštete sestavine v optimalnih dnevnih odmerkih z namenom pozitivnega delovanja na žensko plodnost.
Kako uporabljati FertilUp za ženske?
Vzemite 1 kapsulo 2x dnevno po obroku s tekočino. FertilUp uživajte vsakodnevno brez premora. Ob potrjeni nosečnosti prenehajte z jemanjem kapsul.


FertilUp je priporočljivo jemati vsaj 3 mesece oziroma do potrjene nosečnosti.


Vsebina: 60 kapsul. Zadostuje za 30 dni.


Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte zaščiteno pred vlago in svetlobo pri temperaturi do 25° C. Serijska številka in rok uporabnosti sta odtisnjena na embalaži.


 

Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.