Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
2


Odgovori na pogosto 

zastavljena vprašanja

Pogosta vprašanja za ženske
Kako deluje FertilUp za ženske?
FertilUp za ženske vsebuje izbrane vitamine in minerale, ki imajo dokazano vlogo pri plodnosti (cink), delovanju ščitnice ter delovanju hormonov (vitamin B6) in imunskega sistema (vitamin C, D3).

Cilj uživanja prehranskega dopolnila FertilUp za ženske je urejeno hormonsko ravnovesje, kar se kaže v urejenem menstrualnem ciklu, dobrem počutju in redni ovulaciji med katero se sproti zdravo jajčece. Vse to pozitivno pripomore k večji možnosti zanositve.
Ali bo FertilUp pomagal urediti cikel?
Da, FertilUp ima med drugim dokazano vlogo na delovanje hormonov (vitamin B6), s čimer posledično pozitivno vpliva na celoten menstrualni cikel in s tem tudi na ovulacijo, ki je predpogoj za uspešno oploditev. 

Največji delež žensk, ki je zanosilo z rednim uživanjem FertilUp za ženske, je imelo težave z neurejenim hormonskim ravnovesjem in posledično neredno menstruacijo.
Kaj vsebuje FertilUp za ženske?
FertilUp za ženske vsebuje izbrane vitamine in minerale, kateri imajo s strani Evropske komisije (EFSA trditve) dokazan vpliv na plodnost in razmnoževanje, uravnavanje delovanja hormonov, delovanje ščitnice in imunski sistem. FertilUp je izdelan v Nemčiji v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in vsebuje le najkakovostnejše sestavine. 
Ali FertilUp povzroča kakšne stranske učinke?
Ne, FertilUp je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izbrane vitamine in minerale in nima stranskih učinkov. FertilUp za ženske vsebuje tudi jod, ki ima vpliv na delovanje ščitnice. V primeru, da imate težave s ščitnico in jemljete zdravila, svetujemo, da se pred jemanjem prehranskega dopolnila posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom. 
Ali moram poleg FertilUp-a za ženske jemati še druge vitamine in minerale?
Ne, dovolj je jemanje prehranskega dopolnila FertilUp. 

Prav to je tudi ena izmed prednosti FertilUp-a, saj združuje vse vitamine in minerale, ki jih žensko telo podprebuje v obdbju načrtovanja nosečnosti in hormonskih motnjah, kar se odraža v neurejenem ciklu. 

FertilUp za ženske vsebuje tudi 400 mcg folne kisilne, ki se priporoča v obdobju načrtovanja nosečnosti. Uporaba drugih prehranskih dopolnil torej ni potrebna in jo tudi odsvetujemo, saj lahko preseže dnevne odmerke vitaminov in mineralov.
Kakšno količino FertilUp-a naj naročim?
Za optimalne učinke svetujemo jemanje FertilUp-a vsaj 3 mesece. S tem namenom smo pripravili trimesečni in šestmesečni FertilUp paket, ki je tudi cenovno najugodnejša izbira.

Za uspešno zanositev je poleg ženske plodnosti pomembna tudi moška plodnost, zato svetujemo, da FertilUp za moške jemlje tudi vaš partner. 
Ali lahko jemljem FertilUp, če imam težave s ščitnico?
FertilUp vsebuje jod, ki je pomemben mineral z vlogo na delovanje ščitnice. V primeru, da imate težave s ščitnico in jemljete zdravila, svetujemo, da se pred jemanjem posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom. 
Koliko časa naj jemljem FertilUp za ženske?
Svetujemo vam, da FertilUp za ženske za optimalne rezultate jemljete vsaj 3 mesece. Ker pozitivno vpliva tudi na splošno počutje in zdravje, se FertilUp lahko uporablja vse do prvih znakov nosečnosti.
Ali vsebuje folno kislino?
Da, FertilUp za ženske vsebuje 400 mcg folne kisline oz. priporočljivo količino v času pred zanositvijo. Folna kislina zelo pomembna sestavina pri razvoju otroka. Ker je priporočljivo jemanje folne kisline že pred zanositvijo, je ena izmed pomembnejših sestavin v FertilUp-u za ženske.
Ali je FertilUp kakovostno prehransko dopolnilo?
Da, FertilUp je visoko kakovostno prehransko dopolnilo, proizvedeno v Nemčiji v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in v Sloveniji na voljo že od leta 2012. FertilUp je proizveden v skladu s certifikati ISO 9001, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024 ter je kontroliran z notranjo in zunanjo revizijo. Kakovost in zadovoljstvo potrjuje tudi že več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov v Evropi.
Ali lahko jemljem FertilUp za ženske skupaj z drugimi zdravili za uravnavanje hormonov?
FertilUp je zasnovan tako, da vsebuje optimalno kombinacijo vitaminov in mineralov, s čimer podpre telo pri pripravi na zanositev ter vpliva na plodnost na naraven način. 

V primeru jemanja zdravil za uravnavanje hormonov, vpliv sestavin prehranskega dopolnila FertilUp na organizem ne bo optimalen, saj imajo zdravila močnejši vpliv. Svetujemo, da se v primeru sočasnega jemanja zdravil za uravnavanje hormonov in prehranskega dopolnila FertilUp posvetujete z vašim zdravnikom ali farmacevtom. 
Ali naj jemljem FertilUp za ženske, če sem v postopku umetne oploditve (IVF)?
V primeru umetne oploditve boste prejeli posebna hormonska zdravila, ki bodo prilagojena glede na vašo diagnozo, zato vam jemanje FertilUp-a v tem času odsvetujemo, svetujemo pa jemanje pred postopkom oz. pred pričetkom jemanja zdravil. Pogosta vprašanja za moške


Kako deluje FertilUp za moške?
FertilUp za moške  je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6) ter nastajanju semenčic (selen) in hkrati prispevajo k delovanju imunskega sistema (vitamin B6). 

S skrbno izbranimi vitamini in minerali organizem prejme sestavine, ki imajo dokazano vlogo pri plodnosti in razmmnoževanju. Na ta način se poskrbi za večje število spermijev, izboljšano gibljivost ter morfologijo (obliko) spermijev. Hkrati pozitivno vpliva tudi na izboljšanje splošnega počutja in izboljšanje imunskega sistema.
Komu priporočamo FertilUp za moške?
FertilUp za moške priporočamo moškim, ki želijo povečati število spermijev ter izboljšati gibljivost in morfologijo (obliko) in s tem izboljšati moško plodnost. Kvaliteta moške sperme je ključna za zanositev, zato je skrb za kvaliteto semenčic največ, kar lahko moški naredi za hitro in uspešno zanositev.
Ali moram poleg FertilUp-a za moške jemati še druge vitamine in minerale?
Ne, zadostuje jemanje FertilUp-a.  FertilUp za moške združuje vse vitamine in minerale, ki jih vaše telo potrebuje in to v pravih količinah. Uporaba drugih prehranskih dopolnil torej ni potrebna in jo tudi odsvetujemo, saj se lahko preseže dnevne odmerke vitaminov in mineralov, ki jih vaše telo potrebuje.


Kako lahko izboljšam spermiogram s FertilUp-om?
Spermiogram pokaže lastnosti sperme v trenutku odvzema. Rezultati se sicer lahko spreminjajo glede na stanje telesa (jemanje antibiotikov, stres, bolezen itd.), v osnovi pa na kvaliteto sperme vpliva več dejavnikom kot so stres, kajenje, alkohol, zdrava prehrana ter vnos sestavin, ki jih telo pri izdelavi spermijev potrebuje (vitamini, minerali, aminokisline itd.). FertilUp za moške svetujemo moškim, ki želijo povečati število, gibljivost ter obliko spermijev. Vse tri značilnosti so izredno pomembne, da spermij lahko oplodi žensko jajčece. Poleg jemanja FertilUp-a svetujemo tudi čim bolj zdrav način življenja, s čimer bodo rezultati boljši in vaše možnosti za naravno zanositev še večje. Semenčice zorijo v moškem telesu prilbižno 90 dni in prav za to svetujemo uporabo FertilUp-a za moške vsaj 3 mesece.
Ali lahko jemljem FertilUp za moške tudi v primeru, da greva s partnerko na umetno oploditev?
Da, pri umetni oploditvi (IVF in IMSI) je izredno pomembno, da je kvaliteta in količina moških spermijev čim večja, saj je tako verjetnost, da se jajčece oplodi, večje. Prav tako se v primeru kvalitetnih moških spermijev plod razvija hitreje in lahko vplivamo na možnosti za zdrav in pravilen razvoj zarodka. 

Svetujemo, da uživate FertilUp za moške vsaj 3 mesece pred postopkom.

 
Ali FertilUp povzroča kakšne stranske učinke?
Ne, FertilUp je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izbrane vitamine in minerale in nima stranskih učinkov. 
Kakšno količino FertilUp-a naj naročim?
Za optimalne učinke svetujemo jemanje FertilUp-a vsaj 3 mesece. S tem namenom smo pripravili trimesečni in šestmesečni FertilUp paket, ki je tudi cenovno najugodnejši.
Kako pogosto naj jemljem FertilUp za moške?
Vzemite eno FertilUp kapsulo za moške po zajtrku in drugo po kosilu ali večerji. Za optimalno delovanje priporočamo redno uživanje vsaj 3 mesece brez prekinitev.
Koliko časa traja, da se pojavijo prvi rezultati?
Moško telo za proizvodnjo novih spermijev (spermatogeneza) potrebuje prilbižno 90 dni, zato je priporočljivo, da se FertilUp jemlje neprekinjeno skozi celotno obdobje in s tem organizmu pomaga pri kvalitetnejši produkciji spermijev. 
Kaj je L-karnitin?
L-karnitin je aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri razvoju spermijev. Tako kot srce, mišice, imunski sistem in ostali organi z visoko potrebo po energiji tudi spermiji potrebujejo zadostno količino L-karnitina. Le-ta skrbi za pravilno zorenje in obliko spermija, s čimer je L-karnitin nepogrešljiv pri izboljšanju moške plodnosti. Več o vplivu L-karnitina si lahko preberete na naši spletni strani (študije). 
Zakaj FertilUp za moške vsebuje maco?
Maca je naravno zelišče, ki je bogat vir vitaminov, aminokislin, nenasičenih maščob ter drugih pomembnih snovi. Tradicionalno se uporablja tudi pri težavah s plodnostjo. Imela naj bi pozitiven vpliv na količino spermijev ter njihovo gibljivost. Prav tako ima pozitivne učinke na človeški organizem (boljše splošno počutje ter močnejši imunski sistem).
Kako veš, da kupuješ kvalitetno omega-3 prehransko doolnilo?

Ključna stvar pri nakupu Omega-3 prehranskega dopolnila je koncentracija in kakovost ribjega olja.


Koncentracija pomeni koliko je omega- 3 olja in koliko mg je v dnevnem odmerku EPK in DHK. Evropska agencija za varnost hrane svetuje vsaj 250 mg EPK in DHK, da ima pozitiven vpliv na zdavje srca, možganov ter vida. To ob različni koncentraciji ribjega olja lahko pomeni od 2 do 6 kapsul na dan. Izberi pametno, torej dovolj velik odmerek in to doseži s čim manj kapsul.


INFINIVIT Omega vsebuje 1000 mg mehke kapsule omega-3 maščobnih kislin. Pri tem z 2 kapsulama zaužiješ kar 800 mg EPK in 400 mg DHK. To je znak visoke koncentarcije in nenazadje tudi kvalitete olja in prehranskega dopolnila.


Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.