Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
neplodnost-plodnost

Poskrbi za svojo plodnost na naraven način.


Naravna podpora telesu in plodnosti, ko načrtujeta nosečnost ali imata težave z neplodnostjo.Naroči

moska-zenska-neplodnost

Poskrbi za svojo plodnost na naraven način.

Naravna podpora telesu in plodnosti, ko načrtujeta nosečnost ali imata težave z neplodnostjoNaroči

moska-zenska-plodnost

Poskrbite za svojo plodnost na naraven način.


Naravna podpora
telesu in plodnosti, ko načrtujeta
nosečnost ali imata težave z neplodnostjo.


NaročiGMPVisoka kakovost
Proizvedeno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti (GMP).

Made in GermanyProizvedeno v Nemčiji
Linija FertilUp izdelkov je proizvedena v Nemčiji.

DelovanjeDokazano delovanje
Vsebuje sestavine z dokazanim delovanjem na plodnost (EFSA).

LekarnaNa voljo v lekarnah
Naroči na spletu ali poišči v svoji najbližji lekarni.


   FertilUp® je prva izbira pri težavah z zanositvijo. 

Le skrbno izbrane sestavine najvišje kakovosti z dokazanim delovanjem na plodnost. 

Z vami že več kot 12 let.
  
For Men


FertilUp za moške


Moška plodnost je ključna za uspešno zanositev, zato je skrb za splošno zdravje in dobro kakovost semenčic izredno pomembna.

FertilUp® za moške nudi moškemu kvalitetno in učinkovito podporo pri načrtovanju zanositve.

Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki imajo dokazano pozitivno delovanje na moško plodnost in na nastanek zdravih semenčic.


 
For Woman

FertilUp za ženskeOsnova za zanositev in žensko plodnost je urejeno hormonsko ravnovesje, ki se odraža v rednem mesečnem ciklu ter ovulaciji.

FertilUp® za ženske vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki imajo dokazano delovanje na žensko plodnost in razmnoževanje ter uravnavajo delovanje hormonov.

Na naraven način podpri svoje telo v času načrtovanja nosečnosti in ob težavah z zanositvijo.


 
Omega3


Infinivit Omega-3Omega-3 maščobne kisline sodijo med ključna hranila za naš organizem. Številne študije omego-3 priporočajo tudi v času načrtovanja nosečnosti z namenom izboljšanja zdravja celic ter plodnosti. Prav zato se odlično dopolnjujejo z linijo FertilUp®.

Infinivit® Omega-3 vsebuje kar 1000 mg visoko koncentriranega norveškega Epax® ribjega olja, ki zagotavlja izjemno čistost in najvišjo kakovost.


 

Fast delivery

Hitra dostava


v 1-2 delovnih dneh (GLS).

Diskretno

Diskretno pošiljanje


embalaža brez logotipa.

Varen nakup

Varen nakup


širok izbor načinov plačila.

Free shipping

Brezplačna poštnina


pri nakupih nad 49 EUR.Skupaj ustvarjamo čudovite zgodbe
 • Spol z
  rating
  "Pozdravljeni! Rada bi vam povedala, da sva s pomočjo Fertilup zanosila. In res vam hvala iz dna srca. Zame ste najboljši." 
  Martina
 • Spol o
  rating
  "Omega3 jemljem že dalj časa, sem pa poskusila tudi Infinivit in mi je všeč, da nimajo nobenega okusa in da je visoka koncentracija ribjega olja."
  Tanja
 • Spol m
  rating
  "Po samo dveh mesecih jemanja FertilUp se je rezultat mojega spermiograma močno izboljšal. Število mojih spermijev se je povečalo za več kot trikrat (iz 17 mio na 64 mio), konkretno se je izboljšala tudi morfologija. Dobra zadeva."
  Roman
 • Spol m
  rating
  "Po 3 mesecih jemanja sem šel ponovno na spermiogram in razlika je bila očitna. Še posebej koncentracija in morfologija sta se izboljšali. Danes z veseljem povem, da zdaj pričakujeva - ne morem reči, ali so kapsule toliko pomagale, vendar sva sedaj noseča in zame je to dovolj, da jih lahko priporočim dalje."
  Erik
 • Spol m
  rating
  "Zelo dobra sestava vitaminov in močni odmerki. Priporočam!!!"
  Tadej
 • Spol p
  rating
  "Trudila sva se že več kot leto dni, ko je spermiogram pokazal veliko količino semenčic, vendar je bilo zgolj 1%  takšnih z normalno obliko. Najin zdravnik je omenil FertilUp in odločila sva se ga preiskusit. Naročila sva paket za 6 mesecev in nekje proti koncu paketa, me je žena presenetila z najboljšo novice. Ne obupajte in poskusite!!"
  Janez K.
 • Spol m
  rating
  "Po spermiogramu je bil moj androlog bolj skeptičen in naj bi bila edina rešitev umetna oploditev. Žena je vseeno povprašala v lekarni in kupila Fertilup za moške. Po treh mesecih sem ponovno delal spermiogram in količina se je povečala za 100%, tako da je bil še zdravnik presenečen. Čez en mesec sva bila noseča."
  Miha
 • Spol m
  rating
  "Ko dve leti nisva zanosila, sem odšel na spermiogram in rezultati niso bili dobri. Zdravniki so rekli, da je skoraj nemogoče, da bi zanosila.  Bila sva povsem obupana in iskala sva nove opcije, ki bi nama pomagale. Na spletni strani sva našla Fertilup in ga kupila po naročilu v lekarni. Danes sva noseča že 5 tednov in to se brez FertilUp ne bi zgodilo. "
  Rok
 • Spol p
  rating
  "Januarja so nama ugotovili sekundarno neplodnost zaradi moške neplodnosti. Možu so priporočali jemati koencim 10, vitamin E, C in cink. Poleg tega je zmanjšal kavice in nič več savne. Čez 3 mesece sva odšla na privat spermiogram in bila navdušena. Njegovo število spermijev se je povečalo iz 15 milijonov na 112 milijonov in morfologija iz 13% na  26%. Upam, da nama uspe IVF v naslednjem krogu, če ne bo že prej."
  Jaka in Petra
 • Spol p
  rating
  "Za nama sta že dva neuspela poskusa IVFja in 4 leta poskušanja in čakanja. Probala sva že vse mogoče, vendar brez uspeha. Z jemanjem FertilUp-a sva začela v začetku aprila in junija izvedela novico, ki sva jo čakala vse do sedaj!  Prvič dve črtici na testu! Sedaj sva v 6. tednu nosečnosti. Težko rečeva, da je pomagal ravno FertilUp, vseeno pa se je očitno nekaj spremenilo. Nama je uspelo!:)" 
  Mitja in Janja
 • Spol m
  rating
  "Nisem si mislil, da je kaj narobe z mano, po prvem testu sperme pa sem bil z rezultati negativno presenečen. Opustil sem kajenje in poskusil še s FertilUp-om. Prejšnji mesec sem imel ponovno test in količina se je povečala za več kot 100%.  Nisva še zanosila, a sva optimista."
  Tilen
 • Spol z
  rating
  "Fertilup sem naročila po spletu in moram pohvalit zelo hitro odzivnost in informacije, ki sem jih dobila. Res se potrudijo."
  Jana
 • Spol z
  rating
  "Meni je zelo lepo uravnal cikel in hormone. Kapsule nimajo okusa in tudi velikosti je ok!"
  Suzana
 • Spol z
  rating
  "FertilUp sem odkrila po 3 letih spopadanja z neplodnostjo. Všeč mi je, da so notri vsi potrebni vitamini za plodnost. Tako je veliko lažje, kot če imaš več stvari in potem ugibaš, kakšni so odmerki in če jemlješ prave stvari. Tudi cenovno je FertillUp ugodnejši kot če kupuješ vsak vitamin posebej. Postali so del moje rutine in upam, da nama kmalu uspe. Hvala FertilUP za vašo podporo."
  Anonimna
 • Spol z
  rating
  "Po dveh letih truda, dveh splavih, posvetovanju s strokovnjaki in mnogih analizah sva s partnerjem izvedela, da bova lahko zanosila le z umetno oploditvijo. Razloga sta bila moja starost (41 let) in slabi izvidi hormonskih testov. Konec leta 2015 sem na spletu našla vaš izdelek in glede na pozitivna mnenja sem se odločila za nakup FertilUpa zame in za mojega partnerja. Po treh mesecih jemanja sem se počutila boljše, imela sem več energije in bila sem manj utrujena. Na najino presenečenje je nov pregled pokazal, da so bile sedaj hormonske vrednosti optimalne; FSH in LH sta bila uravnotežena (vrednost FSH je padla iz 17 oz. 13,5 na 8,5!), tako da so bili pogoji za naravno zanositev izpolnjeni. Prav tako se je izboljšal spermiogram pri mojem partnerju. Z jemanjem sva nadaljevala še dva meseca in julija 2016 sva izvedela, da sva noseča pri mojih dopolnjenih 42-ih letih. Nosečnost je potekala brez težav in 29. marca se nama je rodila hčerka Ema. Iskreno bi se vam rada zahvalila za ta naravni izdelek, ki nama je omogočil najin mali čudež!"
  Sanja
 • Spol z
  rating
  "Pozdravljeni! Najlepša hvala za odlične tablete! Svojega malega ljubčka drživa v naročju že več kot 5 mesecev. Zahvaljujoč vaši pomoči! Po skoraj 3 letih čakanja, obiskih klinik za neplodnost, milijon pregledih, urah iskanja po Googlu...dokler mi ni prijateljica svetovala Fertilup. Po 6-ih mesecih sva naravno zanosila. Najlepša hvala in lep pozdrav."
  C.
 • Spol z
  rating
  "Moj ginekolog ni bil prepričan, če lahko v najinem primeru Fertilup pomaga. A sva se kljub temu odločila, da je dovolj čakanja in naročila trimesečni paket. Trenutno sem v v četrtem mesecu nosečnosti. Ne vem, ali je to čudež ali je FertilUp pomagal. Zelo sva vesela in se veselim najinega malega sončka. Najin nasvet  bi bil.. zakaj pa ne poskusiti... izgubiti nimate ničesar, lahko pa ogromno pridobiš. Pogumno naprej!"
  Ana
 • Spol p
  rating
  "V najinem primeru je Fertilup odigral pomembno vlogo v kombinaciji z umetno oploditvijo. FertilUp sem uživala dva meseca pred prvim  postopkom, ki je bil sicer neuspešen, vendar sem imela 10 jajčec, ki so bila zelo lepa. Po tem sva šla še v dva postopka, kjer pred tem nisem jemala Fertilupa in dobila precej manj celic. Glede na to, da smo bili v prvem postopku najbližje uspešni oploditvi, sedaj ponovno že dva meseca uživam FertilUp in čakam na nov postopek IVF.  Morda pa nama tokrat uspe." 
  M. & T.
 • Spol z
  rating
  "Več mesecev sem imela neredno menstruacijo. Z jemanjem FertilUp se je moj cikel uredil in sedaj imam redno ovulacijo in cikel. Upava, da nama bo sedaj uspelo."
  Eva
 • Spol p
  rating
  "Takoj po poroki sva se odločila za dojenčka, ki ga kar ni bilo več mesecev. Noben izmed naju ni imel posebnih zdravstvenih težav, zato nama je terapevt svetoval naj paziva na prehrano in kot opcijo omenil tudi  Fertilup.  Oba sva ga redno uporabljala približno 2 meseca… ko se je zgodil najin »čudež«… najin Enej. Vsekakor pozitivna izkušnja in pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom."
  Tina in Matej
 • Spol p
  rating
  "Hvaležna sva ekipi FertilUp za podporo in odličen izdelek. Najprej sva bila skeptična do izdelka in sva rekla, da bova poskusila, saj nimava nič za izgubit. Ko sedaj gledam nazaj, je bilo neumno pričakovati, da bom zanosila po jemanju dodatka en mesec. Vendar sva vztrajala, saj sva se po njem počutila dobro. Po šestih mesecih jemanja sem se naenkrat začela počutiti tako zelo utrujeno in zmedeno, cel dan sem želela samo spati. Naredila sem test in prvič je pokazal dve črtici. Bila sva presrečna. Pomembno je, da vztrajate in verjamete, da se bo zgodilo tudi vam. Veliko sreče"
  Dunja iz Ljubljane
 • Spol z
  rating
  "Z možem sva že skoraj obupala nad naravno zanositvijo, ko sva odkrila Fertilup. Po nekaj mesečnem jemanju nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega prvega otročka. Definitivno priporočam."
  N.
 • Spol p
  rating
  "Pri prvem otroku sva se kar nekaj časa trudila in sva oba jemala tudi Fertilup. Ne vem, če sva zanosila takrat samo zaradi tega, ampak verjamem, da pomaga. Zdaj načrtujeva drugega otroka in sva tudi oba ponovno pričela z jemanjem."
  Ana
 • Spol z
  rating
  "Z jemanjem sem začela 2 meseca nazaj. Imela sem neredno menstruacijo in predolge cikle in me je že kar malo skrbelo, zato sem poskusila še s Fertilupom. Menstruacija je sedaj dosti bolj redna in tudi počutim se boljše, tako da upam, da ne bova čakala predolgo."
  Valerija
 • Spol z
  rating
  "S fantom sva se trudila zanositi že skoraj dobro leto, vendar žal brez uspeha. Ker na kliniki za plodnost vse poteka zalo počasi, sva rekla, da bova poskusila še FertilUP. Da ne bova samo čakala in se živcirala. V lekarni sva našla Fertilup in najprej razen malo boljšega počutja ni bilo kakšnih sprememb, konec maja pa me je presenetil plusek. Res noro lep občutek!"
  Anja K.
 • Spol o
  rating
  "Zaenkrat vse OK. Po omegi se mi nič ne spahuje, se pa da kapsule tudi normalno pogoltnit."
  Domen
 • Spol o
  rating
  "Zelo zadovoljna! Nobenih stranskih učinkov...mogoče malenkost dražje, ampak vredno svojega denarja. Všeč mi je, da so Epax in da vsaj vem kaj jemljem."
  Ana
 • Spol o
  rating
  "Brez pripomb. Kvalitetna zadeva, pa niti ne veš da si vzel Omego - nobenega spahovanja in podobnih zadev, kot sem jih imel, ko sem jemal druge omege."
  Marko
 • Spol z
  rating
  "Glede na to, da sem imela že dalj časa neurejeno menstruacijo, sem se za FertilUp odločila po priporočilu ginekologinje. Najprej ni bilo kakšnih večjih sprememb, po dobrih dveh mesecih pa opažam, da je cikel dosti bolj reden. Priporočam."
  Petra
 • Spol o
  rating
  "Po več kot tednu uporabe lahko rečem, da je Infinivit Omega-3 daleč najboljša v primerjavi z ostalimi, kar sem jih jemal in teh ni bilo malo. Nobenega spahovanja in slabosti (pri ostalih sem vedno čutil neprijeten občutek v želodcu). Da sem res zadovoljen, pove že to, da sem vso svojo staro zalogo vrgel v smeti. Še naprej delajte dobro!"
  A.
 • Spol p
  rating
  "Z jemanjem FertilUp prehranskega dopolnila telo pridobi vse nujne vitamine, minerale in antioksidante. Poznane so številne raziskave, ki poudarjajo pomen nekaterih hranil, prav tako je poznan tudi njihov pomemben učinek na moško in žensko plodnost. Ker se tudi v lekarni Žužemberk zavedamo, da je za uspešno zanositev izrednega pomena jemanje skrbno izbranih prehranskih dopolnil, ki pri ženskah vplivajo na izboljšanje splošnega stanja organizma, pri moških pa vplivajo na splošno "zdravje" spermijev, je FertilUp vedno prava izbira."
  Tanja Lukanc, mag.farm. ⏐Lekarna Žužemberk (www.moja-lekarna.si)
Slide left
Slide rightVsa mnenjaPriporočamo tudi
 • Fertilup za oba
  FertilUp za moške & FertilUp za ženske
  rating
  65,90€  58,65€
  Naroči
 • FertilUp za ženske + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • FertilUp za moške + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za moške + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za ženske + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
Slide right
Slide left


19

držav

100000+

zadovoljnih uporabnikov

10+

let čudovitih zgodb

24

ur prijazne
podpore strankamPogosta vprašanja
Kako deluje FertilUp za ženske?
FertilUp za ženske vsebuje izbrane vitamine in minerale, ki imajo dokazano vlogo pri plodnosti (cink), delovanju ščitnice ter delovanju hormonov (vitamin B6) in imunskega sistema (vitamin C, D3).

Cilj uživanja prehranskega dopolnila FertilUp za ženske je urejeno hormonsko ravnovesje, kar se kaže v urejenem menstrualnem ciklu, dobrem počutju in redni ovulaciji med katero se sproti zdravo jajčece. Vse to pozitivno pripomore k večji možnosti zanositve.
Kako deluje FertilUp za moške?
FertilUp za moške  je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6) ter nastajanju semenčic (selen) in hkrati prispevajo k delovanju imunskega sistema (vitamin B6). 

S skrbno izbranimi vitamini in minerali organizem prejme sestavine, ki imajo dokazano vlogo pri plodnosti in razmmnoževanju. Na ta način se poskrbi za večje število spermijev, izboljšano gibljivost ter morfologijo (obliko) spermijev. Hkrati pozitivno vpliva tudi na izboljšanje splošnega počutja in izboljšanje imunskega sistema.
Ali bo FertilUp pomagal pri ovulaciji?
Da, FertilUp za ženske ima vlogo na delovanje hormonov (vitamin B6), s čimer posledično pozitivno vpliva na celoten menstrualni cikel in s tem tudi na ovulacijo, ki je predpogoj za uspešno oploditev. Največji delež žensk, ki je zanosilo z rednim uživanjem FertilUp za ženske, je imelo težave z neurejenim hormonskim ravnovesjem in posledično neredno menstruacijo. 

Priporoča se uživanje vsaj 3 mesece. 
Bo FertilUp pomagal pri lažji zanositvi?
Da, FertilUp za moške in ženske je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izbrane vitamine in minerale, za katere je Evropska komisija (EFSA) dokazala vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6), delovanju ščitnice (jod) ter nastajanju semenčic (selen). Pozitiven vpliv sestavin v prehranskem dopolnilu FertilUp dokazujejo tudi številne študije (več o študijah si lahko preberete na naši spletni strani). 


Kaj lahko storim, če imam težave s požiranjem kapsule?
Velika večina s uživanjem kapsule nima težav, vsekakor pa lahko kapsulo odprete in vsebino vmešate v vodo ali sok. 
Koliko časa traja, da prejmem paket?
Naročila so poslana najkasneje naslednji delovni dan (oz. po prejemu plačila v primeru plačila po predračunu), rok dostave pa je en delovni dan. Paketi so dostavljeni preko GLS Slovenija. V primeru odsotnosti lahko paket prevzamete tudi v katerokoli GLS paketni trgovini ali GLS paketomatu. Ko bo naročilo poslano, boste prejeli tudi informacijo o pošiljki s strani GLS Slovenija. 

Vsi paketi so poslani v diskretni embalaži.
Preberi več


Izbrane vsebine zate

ŠTUDIJEStudije
Preberi več

VSE O NEPLODNOSTIBlog

OVULACIJSKI KOLEDARZačetek zadnje menstruacije:
Dolžina cikla:
Izračunaj
Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.