Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
neplodnost1


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

neplodnost1-2


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

Spol
rating
"Z možem sva že skoraj obupala nad naravno zanositvijo, ko sva odkrila Fertilup. Po nekaj mesečnem jemanju nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega prvega otročka. Definitivno priporočam."
N.
Spol o
rating
"Po več kot tednu uporabe lahko rečem, da je Infinivit Omega-3 daleč najboljša v primerjavi z ostalimi, kar sem jih jemal in teh ni bilo malo. Nobenega spahovanja in slabosti (pri ostalih sem vedno čutil neprijeten občutek v želodcu). Da sem res zadovoljen, pove že to, da sem vso svojo staro zalogo vrgel v smeti. Še naprej delajte dobro!"
A.
Spol p
rating
"Z jemanjem FertilUp prehranskega dopolnila telo pridobi vse nujne vitamine, minerale in antioksidante. Poznane so številne raziskave, ki poudarjajo pomen nekaterih hranil, prav tako je poznan tudi njihov pomemben učinek na moško in žensko plodnost. Ker se tudi v lekarni Žužemberk zavedamo, da je za uspešno zanositev izrednega pomena jemanje skrbno izbranih prehranskih dopolnil, ki pri ženskah vplivajo na izboljšanje splošnega stanja organizma, pri moških pa vplivajo na splošno "zdravje" spermijev, je FertilUp vedno prava izbira."
Tanja Lukanc, mag.farm. ⏐Lekarna Žužemberk (www.moja-lekarna.si)
Spol z
rating
"Glede na to, da sem imela že dalj časa neurejeno menstruacijo, sem se za FertilUp odločila po priporočilu ginekologinje. Najprej ni bilo kakšnih večjih sprememb, po dobrih dveh mesecih pa opažam, da je cikel dosti bolj reden. Priporočam."
Petra
Spol p
rating
"Pri prvem otroku sva se kar nekaj časa trudila in sva oba jemala tudi Fertilup. Ne vem, če sva zanosila takrat samo zaradi tega, ampak verjamem, da pomaga. Zdaj načrtujeva drugega otroka in sva tudi oba ponovno pričela z jemanjem."
Ana
Spol o
rating
"Brez pripomb. Kvalitetna zadeva, pa niti ne veš da si vzel Omego - nobenega spahovanja in podobnih zadev, kot sem jih imel, ko sem jemal druge omege."   
Marko
Spol o
rating
"Zaenkrat vse OK. Po omegi se mi nič ne spahuje, se pa da kapsule tudi normalno pogoltnit."
Domen
Spol z
rating
"Pozdravljeni! Najlepša hvala za odlične tablete! Svojega malega ljubčka drživa v naročju že več kot 5 mesecev. Zahvaljujoč vaši pomoči! Po skoraj 3 letih čakanja, obiskih klinik za neplodnost, milijon pregledih, urah iskanja po Googlu...dokler mi ni prijateljica svetovala Fertilup. Po 6-ih mesecih sva naravno zanosila. Najlepša hvala in lep pozdrav."
C.
Spol p
rating
"Januarja so nama ugotovili sekundarno neplodnost zaradi moške neplodnosti. Možu so priporočali jemati koencim 10, vitamin E, C in cink. Poleg tega je zmanjšal kavice in nič več savne. Čez 3 mesece sva odšla na privat spermiogram in bila navdušena. Njegovo število spermijev se je povečalo iz 15 milijonov na 112 milijonov in morfologija iz 13% na  26%. Upam, da nama uspe IVF v naslednjem krogu, če ne bo že prej."
Jaka in Petra
Spol z
rating
"S fantom sva se trudila zanositi dobro leto po poroki, vendar žal brez uspeha. Začela sva iskati nove možnosti, saj nisva želela samo čakati. V lekarni sva našla Fertilup in najprej razen malo boljšega počutja ni bilo kakšnih sprememb, konec maja pa me je presenetil plusek. Res noro dober občutek!"
Anja K.

Priporočamo tudi • 3x FertilUp za ženske + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
 • Fertilup za oba
  FertilUp za moške & FertilUp za ženske
  rating
  65,90€  58,65€
  Naroči
 • FertilUp za moške + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • FertilUp za ženske + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za moške + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
Slide right
Slide left

Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.