Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
neplodnost1


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

neplodnost1-2


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

Spol m
rating
"Nisem si mislil, da je kaj narobe z mano, po prvem testu sperme pa sem bil z rezultati negativno presenečen. Opustil sem kajenje in poskusil še s FertilUp-om. Prejšnji mesec sem imel ponovno test in količina se je povečala za več kot 100%.  Nisva še zanosila, a sva optimista."
Tilen
Spol z
rating
"Po dveh letih truda, dveh splavih, posvetovanju s strokovnjaki in mnogih analizah sva s partnerjem izvedela, da bova lahko zanosila le z umetno oploditvijo. Razloga sta bila moja starost (41 let) in slabi izvidi hormonskih testov. Konec leta 2015 sem na spletu našla vaš izdelek in glede na pozitivna mnenja sem se odločila za nakup FertilUpa zame in za mojega partnerja. Po treh mesecih jemanja sem se počutila boljše, imela sem več energije in bila sem manj utrujena. Na najino presenečenje je nov pregled pokazal, da so bile sedaj hormonske vrednosti optimalne; FSH in LH sta bila uravnotežena (vrednost FSH je padla iz 17 oz. 13,5 na 8,5!), tako da so bili pogoji za naravno zanositev izpolnjeni. Prav tako se je izboljšal spermiogram pri mojem partnerju. Z jemanjem sva nadaljevala še dva meseca in julija 2016 sva izvedela, da sva noseča pri mojih dopolnjenih 42-ih letih. Nosečnost je potekala brez težav in 29. marca se nama je rodila hčerka Ema. Iskreno bi se vam rada zahvalila za ta naravni izdelek, ki nama je omogočil najin mali čudež!"
Sanja
Spol z
rating
"Z jemanjem sem začela 2 meseca nazaj. Imela sem neredno menstruacijo in predolge cikle in me je že kar malo skrbelo, zato sem poskusila še s Fertilupom. Menstruacija je sedaj dosti bolj redna in tudi počutim se boljše, tako da upam, da ne bova čakala predolgo."
Valerija
Spol m
rating
"Po samo dveh mesecih jemanja FertilUp se je rezultat mojega spermiograma močno izboljšal. Število mojih spermijev se je povečalo za več kot trikrat (iz 17 mio na 64 mio), konkretno se je izboljšala tudi morfologija. Dobra zadeva." 
Roman
Spol z
rating
"Z možem sva že skoraj obupala nad naravno zanositvijo, ko sva odkrila Fertilup. Po nekaj mesečnem jemanju nama je končno uspelo. Zdaj se že veseliva rojstva najinega prvega otročka. Definitivno priporočam."
N.
Spol p
rating
"Hvaležna sva ekipi FertilUp za podporo in odličen izdelek. Najprej sva bila skeptična do izdelka in sva rekla, da bova poskusila, saj nimava nič za izgubit. Ko sedaj gledam nazaj, je bilo neumno pričakovati, da bom zanosila po jemanju dodatka en mesec. Vendar sva vztrajala, saj sva se po njem počutila dobro. Po šestih mesecih jemanja sem se naenkrat začela počutiti tako zelo utrujeno in zmedeno, cel dan sem želela samo spati. Naredila sem test in prvič je pokazal dve črtici. Bila sva presrečna. Pomembno je, da vztrajate in verjamete, da se bo zgodilo tudi vam. Veliko sreče"
Dunja iz Ljubljane
Spol p
rating
"Po nekaj mesecih neuspešnih poskusov zanositve, sva se oglasila pri ginekologu. Noben izmed naju ni imel posebnih zdravstvenih težav, zato nama je zdravnik kot opcijo za povečanje možnosti zanositve priporočil Fertilup.  Fertilup sva oba redno uporabljala približno 2 meseca… ko se je zgodil najin »čudež«… najin Enej. Vsekakor pozitivna izkušnja in pozdrav vsem bodočim mamicam in očkom."
Tina in Matej
Spol z
rating
"Več mesecev sem imela neredno menstruacijo. Z jemanjem FertilUp se je moj cikel uredil in sedaj imam redno ovulacijo in cikel. Upava, da nama bo sedaj uspelo."
Eva
Spol p
rating
"V najinem primeru je Fertilup odigral pomembno vlogo v kombinaciji z umetno oploditvijo. FertilUp sem uživala dva meseca pred prvim  postopkom, ki je bil sicer neuspešen, vendar sem imela 10 jajčec, ki so bila zelo lepa. Po tem sva šla še v dva postopka, kjer pred tem nisem jemala Fertilupa in dobila precej manj celic. Glede na to, da smo bili v prvem postopku najbližje uspešni oploditvi, sedaj ponovno že dva meseca uživam FertilUp in čakam na nov postopek IVF.  Morda pa nama tokrat uspe." 
M. & T.
Spol z
rating
"Moj ginekolog ni bil prepričan, če lahko v najinem primeru Fertilup pomaga. A sva se kljub temu odločila, da je dovolj čakanja in naročila trimesečni paket. Trenutno sem v v četrtem mesecu nosečnosti. Ne vem, ali je to čudež ali je FertilUp pomagal. Zelo sva vesela in se veselim najinega malega sončka. Najin nasvet  bi bil.. zakaj pa ne poskusiti... izgubiti nimate ničesar, lahko pa ogromno pridobiš. Pogumno naprej!"
Ana

Priporočamo tudi • FertilUp za moške + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
 • Fertilup za oba
  FertilUp za moške & FertilUp za ženske
  rating
  65,90€  58,65€
  Naroči
 • 3x FertilUp za ženske + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
 • 3x FertilUp za moške + 3x Omega-3
  3-mesečni paket (90 dni)
  rating
  164,70€  135,95€
  Naroči
 • FertilUp za ženske + Omega-3
  1-mesečni paket (30 dni)
  rating
  54,90€  49,95€
  Naroči
Slide right
Slide left

Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.