Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
Hitra dostava in brezplačna poštnina nad 49 €
neplodnost1


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

neplodnost1-2


Skupaj ustvarjamo

čudovite zgodbe.

Spol z
rating
"Meni je zelo lepo uravnal cikel in hormone. Kapsule nimajo okusa in tudi velikosti je ok!"
Suzana
Spol p
rating
"Za nama sta že dva neuspela poskusa IVFja in 4 leta poskušanja in čakanja. Probala sva že vse mogoče, vendar brez uspeha. Z jemanjem FertilUp-a sva začela v začetku aprila in junija izvedela novico, ki sva jo čakala vse do sedaj!  Prvič dve črtici na testu! Sedaj sva v 6. tednu nosečnosti. Težko rečeva, da je pomagal ravno FertilUp, vseeno pa se je očitno nekaj spremenilo. Nama je uspelo!:)"
Mitja in Janja
Spol m
rating
"Ko dve leti nisva zanosila, sem odšel na spermiogram in rezultati niso bili dobri. Zdravniki so rekli, da je skoraj nemogoče, da bi zanosila.  Bila sva povsem obupana in iskala sva nove opcije, ki bi nama pomagale. Na spletni strani sva našla Fertilup in ga kupila po naročilu v lekarni. Po uživanju dobre štiri mesece sem ponovil spermiogram in številke so bile precej boljše iz 0% normalnih in 3% gibljivost je bilo nove stanje 5% normalnih in 25% gibljivost. Še vedno so bili podatki preslabi za naravno zanositev, sva pa lahko poskusila IVF IMSI in bila v drugo uspešna. Ne vem, če bi nama uspelo brez FertilUpa. Izdelek bi definitivno priporočil."
Rok
Spol m
rating
"Po spermiogramu je bil moj androlog bolj skeptičen in naj bi bila edina rešitev umetna oploditev. Žena je vseeno povprašala v lekarni in kupila Fertilup za moške. Po treh mesecih sem ponovno delal spermiogram in količina se je povečala za 100%, tako da je bil še zdravnik presenečen. Zdaj pa upam, da nama uspe kmalu."
Miha
Spol z
rating
"FertilUp sem odkrila po 3 letih spopadanja z neplodnostjo. Všeč mi je, da so notri vsi potrebni vitamini za plodnost. Tako je veliko lažje, kot če imaš več stvari in potem ugibaš, kakšni so odmerki in če jemlješ prave stvari. Tudi cenovno je FertillUp ugodnejši kot če kupuješ vsak vitamin posebej. Postali so del moje rutine in upam, da nama kmalu uspe. Hvala FertilUP za vašo podporo."
Anonimna
Spol z
rating
"Fertilup sem naročila po spletu in moram pohvalit zelo hitro odzivnost in informacije, ki sem jih dobila. Res se potrudijo."
Jana
Spol p
rating
"Trudila sva se že več kot leto dni, ko je spermiogram pokazal abnormalno veliko količino semenčic, vendar je bilo zgolj 1%  takšnih z normalno obliko. Najin zdravnik je omenil FertilUp in odločila sva se ga preiskusit. Naročila sva paket za 6 mesecev in nekje proti koncu paketa, me je žena presenetila z najboljšo novice. Ne obupajte in poskusite!!"
Janez K.
Spol m
rating
"Po 3 mesecih jemanja sem šel ponovno na spermiogram in razlika je bila očitna. Še posebej koncentracija in morfologija sta se izboljšali. Danes z veseljem povem, da zdaj pričakujeva - ne morem reči, ali so kapsule toliko pomagale, vendar sva sedaj noseča in zame je to dovolj, da jih lahko priporočim dalje."
Erik
Spol z
rating
"Pozdravljeni! Rada bi vam povedala, da sva s pomočjo Fertilup zanosila. In res vam hvala iz dna srca. Zame ste najboljši." 
Martina
Spol o
rating
"Zelo zadovoljna! Nobenih stranskih učinkov...mogoče malenkost dražje, ampak vredno svojega denarja. Všeč mi je, da so Epax in da vsaj vem kaj jemljem."   
Ana

Priporočamo tudi



  • FertilUp za ženske + Omega-3
    1-mesečni paket (30 dni)
    rating
    54,90€  49,95€
    Naroči
  • 3x FertilUp za moške + 3x Omega-3
    3-mesečni paket (90 dni)
    rating
    164,70€  135,95€
    Naroči
  • FertilUp za moške + Omega-3
    1-mesečni paket (30 dni)
    rating
    54,90€  49,95€
    Naroči
  • Fertilup za oba
    FertilUp za moške & FertilUp za ženske
    rating
    65,90€  58,65€
    Naroči
  • 3x FertilUp za ženske + 3x Omega-3
    3-mesečni paket (90 dni)
    rating
    164,70€  135,95€
    Naroči
Slide right
Slide left

Stopite v stik z nami Arrow down


Pošlji
Izdelava: MMstudio
Payments Secure
InfinivitFertilupFemisolHemosens
Zapri zapri Na spletnih straneh FertilUp.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.